Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2008 22:42 - Беше гола...
Автор: apka Категория: Изкуство   
Прочетен: 1150 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.07.2008 20:48


imageТя обичаше лятото.Беше гола, полузаспиваща с леко придърпан чарщаф, завита наполовина. Той тихо влезе. Докосна голото и рамо. Тя се отмести, направи му място в леглото. Шумолеше разкопчавайки ризата си. Легна до нея, направи  нежно движение по голия и гръб с върха на пръстите си, докосна с устни шията и разроши  буйната и коса. Тялото и магнетично го привличаше, фаянса на кожата и потръпна, кафявият цвят на зърната и се пробуди, те прогледнаха, надигнато изпъкнаха. Тя в тревожна готовност чакаше мъжката му длан, която заговори по релефите и, по нежната и кожа. Той ласкаво прокара ръка над нея и лявата и гръд обхвана. Тя  леко се надигна и другата си ръка към дясната си гръд приплъзна. Мъжките му длани във гърдите и се впиха, заиграха  и устните им едни във други също се впиха сластно... Тя протегна ръце към него, погали тялото му и нежно пръсти приплъзна надолу, намери твърдта му, загали я, тя ставаше все по твърда  голяма, нейнитте ласки  не спряха, забошуваха телата, душите примряха. Тя твърдта му към  лоното си отправи и бавно го насочи, той уверен проникна дълбоко. Тя пое силно въздух Свръхчовешко отдаване, нежно, агресивно, желано, сливане магнитно. Върховни импулси във страстно единство, неспирна лудост, сляпо привличане, пулс безразсъден, във странен ритъм...Отдаване!
- Обичам те!Искам дълго в мен да стоиш - простена  нежно жената.
Той в нея цялата твърд си остави и тя го засмука със своята сочна  нежност, заигра, загали го в себе си, застиска го със мускулна сила, таза си конвулсивно изви, нестихващо нежна и страстна. Слети до болка са двете тела...щастливо. Слята е плътта и двете устни  на мъж и на жена. Той бедрата и нежно погали, а тя попиваше със свойта женска влажност сила от неговото мъжко начало.Дъхът им затрепера, от безкрайно сладкия порив на страстта.Задушаваща нега!
Той се оттегли, бавно излезе от нея и със силен тласък дълбо в   най - чувствителните и фибри  агресивно и рязко проникна отново силно и много Мъжкото му начало в нея пулсираше  властно. Тя занемя, обхвана кръста му с здраво с бедрата си, обръч направи около него, затрепера конвулсивно, застина в захлас, беше цялата в него и той в нея. Ръцете му не спираха да
 блазнят всяко място по нея, всеки сантиметър от нея диво и лудо.
Жената простена, той изригна спокойно и бавно отихна.
- Беше прекрасен! - тихо прошепна тя и го целуна по  влажното рамо. Той замълча доволен. Мирно заспаха двамата.
Дойде сутринта.
Мъжът се размърда, протегна ръка, пак да я намери. Отвори очи - къде е?
На балкона съзря поднос на масата, кафе, палачинка със шоколад и сметана и половин праскова. Кога беше станала и подготвила изненада, как на оградата се беше качила, как е подскочила и от високия клон единствената първа праскова беше откъснала? Това той не разбра. Но половината беше за нея, а другата половинка за него. Каква жена! - помисли си той.
- Обичам те! - нощес тя му призна.



Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apka
Категория: Изкуство
Прочетен: 231931
Постинги: 74
Коментари: 146
Гласове: 1425
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930